Isobet-Plus

 
      

Isobet-Plus is een systeem voor het thermisch en akoestisch isoleren van vloeren.

Isobet is een lichte isolerende mortel, samengesteld uit gerecycleerde EPS-korrels, vermiculiet, cement als bindmiddel en toeslagstoffen voor het verkrijgen van betere eigenschappen. Met Isobet worden de ongelijkheden in de vloer weggewerkt en buizen uitgevuld.

Het Isobet-Plus-systeem wordt bekomen door op de Isobet-laag een speciaal-ontwikkelde akoestisch isolerende folie te plaatsen.

 
 


Klik op de figuur om de 3D-animatie te bekijken

Een perfecte geluidsisolatie
Het Isobet-Plus-systeem is een perfecte vertaling naar de praktijk van het principe van zwevende dekvloeren.  Isobet-Plus reduceert de contactgeluiden met 27 dB (D Lw = 27 dB  EN ISO 717).

 

Een perfecte vloerisolatie
Koudebruggen zijn met het Isobet-Plus-systeem uitgesloten. 
De isolerende mortel Isobet wordt namelijk naadloos en zonder onderbreking aangebracht.  Ook de afwerking tegen muren, rond buizen, ... is perfect uit te voeren.
Elke gewenste isolatiewaarde is zonder problemen te realiseren.

 

Een dunne oplossing
Een performante thermische en akoestische vloerisolatie EN een uitvulling van de leidingen, met een dikte van slechts 5 cm :  dunner is gewoon onmogelijk !

Uw kwaliteitsgarantie
Om U te garanderen dat elke vloer perfect wordt uitgevoerd, wordt het Isobet-Plus-systeem exclusief door erkende uitvoeringsfirma's geplaatst.  Bij contactgeluidsisolatie zijn het immers de details die de isolatiekwaliteit maken.