Piromix

 

      

Piromix is een lichte isolerende mortel, samengesteld uit gerecycleerde EPS-korrels, vermiculiet, cement als bindmiddel en toeslagstoffen voor het verkrijgen van betere eigenschappen.

Piroline is een lichte egalisatiemortel, samengesteld uit perliet, vermiculiet, cement als bindmiddel en toeslagstoffen voor het verkrijgen van de hoogwaardige eigenschappen.

Voor de typische platdak-problemen (plasvorming, onvoldoende afschot, ...) vormen Piromix en Piroline de perfecte oplossing .  Een waterkerende laag maakt het werk af.

 
 


Klik op de figuur om de 3D-animatie te bekijken

 

Een perfect afschot
Met Piromix en Piroline kan zonder enig probleem een perfect meerzijdig afschot kan gecreëerd worden, onafhankelijk van de vlakheid van de ondergrond.  Hinderlijke en schadelijke plassen op het platte dak behoren definitief tot het verleden.
Piroline is ontworpen voor dunne uitvlaklagen (0,5 tot 3 cm).  Piromix is ontworpen voor dikkere uitvlakkingen :  vanaf 8 cm is ook combineren met EPS- of PUR-platen mogelijk (zoals bij het Pirotherm-systeem).

 

Een perfecte dakisolatie
Koudebruggen zijn met Piromix uitgesloten. 
Het geheel wordt namelijk naadloos en zonder onderbreking aangebracht.  Ook de afwerking aan koepels, dakranden, ... is perfect uit te voeren.
Elke gewenste isolatiewaarde is zonder problemen te realiseren.

 

Een onbrandbaar dak
Piromix en Piroline hebben een uitstekend brandgedrag. 
Bij een dakbrand wordt enkel de dakbedekking beschadigd; de isolerende mortels beschermen de eronder liggende bouwdelen.
.