Pirotherm

              

Het Pirotherm-systeem is een perfect isolatiesysteem voor alle soorten van platte daken :  van kleine renovaties tot enorme parkeerdaken.

Het Pirotherm-systeem combineert de Pirotherm-isolerende mortel met EPS- en PUR-platen tot een sterk isolerende afschotlaag voor platte daken, zowel voor nieuwbouw als renovatie.  Elke gewenste U-waarde (isolatiewaarde) kan gerealiseerd worden.

Het is de ideale ondergrond voor iedere dakafdichting :  
     - zowel bitumineuze als synthetische afdichtingen;
     - zowel losliggend, partieel hechtend als volvlakkig hechtend;
     - zowel warm gelast als koudgekleefd

 

 

Klik op de figuur om de 3D-animatie te bekijken

 

Een perfect afschot
Het Pirotherm-systeem is een flexibel systeem waarbij zonder enig probleem een perfect meerzijdig afschot kan gecreëerd worden, onafhankelijk van de vlakheid van de ondergrond.  Hinderlijke en schadelijke plassen op het platte dak behoren definitief tot het verleden.  Het geheim daarvoor zijn de in de Pirotherm-mortel ingebedde EPS- en PUR-platen met verschillende dikte.  PUR-platen worden aan de minimale dikte geplaatst, verder op het dak worden EPS-platen gebruikt.


Een perfecte dakisolatie
Koudebruggen zijn met het Pirotherm-systeem uitgesloten. 
Het geheel wordt namelijk naadloos en zonder onderbreking aangebracht.  Ook de afwerking aan koepels, dakranden, ... is perfect uit te voeren.
Elke gewenste isolatiewaarde is zonder problemen te realiseren.


 

Een onbrandbaar dak
Pirotherm heeft een uitstekend brandgedrag. 
Bij een dakbrand wordt enkel de dakbedekking beschadigd; het Pirotherm-systeem beschermt de eronder liggende bouwdelen.
Deze eigenschap heeft al meerdere gebouwen voor een ramp behoed bij een dakbrand. Bij de DAF-fabrieken in Eindhoven spreekt men uit ervaring. Lees zelf de artikels uit De Dakdekker en Dakenraad.Isolatiesysteem voor parkeerdaken
Dankzij de zeer hoge sterkte van het Pirotherm-systeem is het de perfecte isolatie onder parkeerdaken.  Zowel afwerking met betontegels, beton als gietasfalt zijn perfect mogelijk.

 

Uw kwaliteitsgarantie
Het Pirotherm-systeem wordt al meer dan 35 jaar geplaatst.  Dankzij deze enorme ervaring kunnen wij de beste oplossing voor uw dak voorstellen.
Om U te garanderen dat elk dak perfect wordt uitgevoerd, wordt het Pirotherm-systeem exclusief door erkende uitvoeringsfirma's geplaatst.

Bovendien is het Pirotherm-systeem ATG-gecertificeerd.